RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru continuă cu secunzii

/ 14 octombrie 2013

Conducerea clubului Minerul Motru a decis să nu angajeze încă un antrenor principal care să-l înlocuiască pe demisionarul Ștefan Nanu și să meargă pe mâna secunzilor.

IMG_1191După despărțirea de Fane Nanu, echipa din Motru a obținut un rezultat de egalitate în deplasarea de la Satu Mare, iar în ședința pe care conducerea a avut-o în această dimineață s-a luat decizia de a se acorda în continuare credit celor doi antrenori secunzi, Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe. Cel mai probabil, în continuare pe foaia de joc va fi trecut Fane Stoenac, așa cum s-a întâmplat și la Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii, conducerea Minerului nu a divulgat numele antrenorilor pe care i-a avut pe listă, însă s-a vorbit de o listă pe care ar fi fost antrenori locali. În calcul pare să fi fost Gabi Zahiu, Claudiu Mocioi sau chiar Cătălin Trofin, acum antrenor la Jiul Rovinari. Există și surse conform cărora nu doar localnicii au fost printre cei vizați, interesanți pentru cei de la Motru fiind Cosmin Bodea sau Ionel Augustin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cineva:( spune:

    o parere foarte buna am despre antrenorul celor de la Jiul ,Trofin ,tanar si cu ambitii !!!sper sa aleaga bine sa continue in liga 2 sa avem si noi ,jud Gorj,cu ce ne mandri ,,cu echipe la liga 1,2,3 la mai toate sporturile de echipa !!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.