RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, gata și pentru al treilea front!

/ 24 septembrie 2013

Angrenați deja în două competiții oficiale, campionat și Europa League, pandurii își vor face debutul și în cea de-a treia întrecere, Cupa României.

cupa romaniei 2Miercuri, cu începere de la ora 16:00, Pandurii va primi pe „Municipal” replica celor de la Farul Constanța în 16-imile de finală ale Cupei României, ediția 2013-2014.

La tragerea la sorți, cea mai bună veste a fost aceea că Pandurii va juca acasă, o deplasare la Constanța fiind nu doar costisitoare, ci și extrem de obositoare pentru o echipă gorjeană cu deja multe mii de kilometri „la bord” în debutul acestui sezon încărcat.

Conducerea Pandurilor susține că au ca obiectiv ajungerea în fazele superioare ale competiției: „Suntem vicecampioni, ne dorim o participare cât mai bună în Cupa României, n-ar fi rău ca în vitrina clubului să bunem și un trofeu”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Este de așteptat ca la meciul contra Farului, Pandurii să joace cu o echipă în care să se regăsească în principal jucătorii care au evoluat mai puțin sau chiar deloc, unul dintre cei aflați în această ultimă postură fiind libanezo-germanul Fayez Shamsin, proaspăt legitimat de gorjeni.

Nici „marinarii” nu vor aborda meciul cu echipa standard, dacă e să ne luăm după spusele patronului Farului: „100% nu vom trimite prima echipă pentru că e obositor să ne purtăm titularii atâta amar de drum prin ţară, în condiţiile în care avem meciuri importante în campionat”, a declarat Giani Nedelcu.

Farul Constanța a fost primul adversar pe care Pandurii l-a întâlnit în prima ligă, după promovarea din vara lui 2005, meci câștigat de dobrogeni la limită, cu 2-1.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • plm spune:

    e periculoasa cupa asta, ar fi buna in vitrina, dar mai important e campionatul si europenele 🙂 sper sa nu o luam in barba pe toate 3 fronturile 🙂 forza Panduriii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.