RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia refuză să joace duminică returul cu Gaz Metan Mediaș

/ 24 septembrie 2013

Programat inițial a se disputa sâmbătă, de la ora 19:00, meciul retur contând pentru primul tur al Cupei României la baschet masculin, meciul dintre Energia Rovinari și Gaz Metan Mediaș a fost reprogramat.

alb-albastru 600 energia baschet           Conform noii programări, Energia ar trebui să-și joace șansele de calificare duminică, de la ora 20:30, însă antrenorul echipei gorjene spune că nu este de acord cu această schimbare și va încerca să păstreze programarea inițială: „Nu suntem de acord cu programarea partidei retur din Cupa României, cu Gaz Metan Mediaş pentru ziua de duminică. Aşa că vom face toate demersurile oficiale la Federaţie pentru a cere disputarea acestui meci într-o altă zi. Sigur, numai dacă meciul este transmis în direct la televiziune şi s-a făcut deja grila de programe, atunci nu cred că vom mai avea ce face… Sperăm totuşi să găsim înţelegere şi să avem o programare rezonabilă pentru că ne aşteaptă foarte repede şi debutul în campionat”, a declarat Florin Nini.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.