RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au învins, dar n-au convins

/ 26 august 2013

Energia și-a făcut debutul sub bagheta antrenorului Florin Nini odată cu primul joc din cadrul triunghiularului dotat cu Cupa Energia. Noua echipă a Energiei a învins Timba Timișoara cu 81-71, dar jocul este departe de promisiunile făcute de tehnicianul venit în această vară la Târgu Jiu.

 

IMG_9094

Energia Rovinari – Timba Timișoara 81-71 (20-22, 26-22, 19-10, 16-17)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 450

Energia: Watson (7), Troupe (4), Darby (24), Kakaroudis (16), Vlaicu (5), Djapa (18), Karpels (7), Aktaș, Alionescu, Roșu, Gliga, Bratoloveanu, Deconescu. Antrenor: Florin Nini.

Timba: Păcurariu, Brown (9), Bridgewatters (21), Popa, Lawrence (12), Florveus (2), Czmor (11), Andrieș (7), Pătru, Tasic (3), Mihuți (6), Novac. Antrenor: Bogdan Murărescu.

În fața unui public destul de răbdător, Energia și-a intrat greu în mână, Timba a arătat mai multă vivacitate și primul sfert le-a aparținut oaspeților. Nini n-a reușit să imprime echipei gorjene stilul de joc dorit, apărarea a fost destul de naivă așa că nu a fost vorba de contraatacuri până în partea secundă a sfertului doi. Impulsionați de Darby, care rămâne numărul unu în echipă și după această campanie de achiziții, jucătorii Energiei au recuperat un handicap de 11 puncte (25-36) și au luat conducerea pe tabelă la ultima aruncare a primei reprize, scor 46-44. Sfertul trei a fost cel care a făcut diferența și a desemnat câștigătoare, în vreme ce ultimele zece minute s-au desfășurat sub semnul echilibrului după eliminările pentru câte cinci greșeli personale acumulate de Kakaroudis și Vlaicu și ieșirea din joc a lui Djapa, accidentat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Un prim meci, un prim pas spre omogenizare.Mi-a placut mult Kakaroudis, dar castiguri reale sunt si Djapa,Vlaicu,Watson,Karpers. Darby ramane Darby, n-ai ce comenta.Porter mi s-a parut un pic obosit, cred ca vara asta a uitat de antrenamentul individual, dar sunt convins ca revine. Pacat de accidentarea lui Djapa, sper sa nu fie nimic grav. Si tot pe la sala se vorbeste ca Albijanic va pleca din motive medicale, deci ne trebuie un alt pivot…

    • anonim spune:

      nu stiu ce ai vazut tu la Karpels… el a pierdut o gramada de mingi… echipa o sa fie „carata” sezonul acesta de Darby, Troupe, Djapa si Watson. Dintre ceilalti jucatori doar Kakaroudis mai misca ceva, in rest nimic. Albjanic probabil ca o sa fie un jucator care o sa ne ajute. Pe Karpels l-au luat mai mult deoarece are si cetatenie romana

      • a fan spune:

        anonim, acum ce mai zici de Karpels ? echipa asta o sa fie foarte buna, probabil chiar mai buna ca cea din primul sezon, dar trebuie sa se omogenizeze lotul, relatiile de joc, etc etc. Nu e usor sa ai o echipa 90% noua si sa te astepti din prima ca o sa joace bine toti. anul asta fiecare isi va aduce aportul, dar eu cred ca decisivi vor fi Watson si Kakaroudis [fata de obisnuitul Darby] plus evolutii constante din partea lui Djapa si ale lui Vlaicu si Karpels de pe banca, echipa ar trebui sa faca o figura frumoasa ! Sa vedem ce vor reusi cu pozitia 5, se pare ca sunt cativa pivoti bunicei in vizor !

        • anonim spune:

          In primul meci Karpels a jucat foarte prost… si ai dreptate: Watson si Kakaroudis sunt castiguri ale echipei, doar ca Watson ar trebui sa faca mai multe patrunderi cum facea Wisseh. Vlaicu abia in al doilea meci cand nu a jucat Djapa l-am vazut mai bine… este un jucator care se bate sub panou exact cum face un pivot adevarat.Acum ca il avem si pe Aktas coordonator nu o sa mai trebuiasca sa ne chinuim cu Gliga. De pe banca si Rosu poate sa intre foarte bine in locul lui Troupe ca Shooting Guard( nu stiu de ce Rosu nu a intrat in niciun joc). Per total avem o echipa cu care ne putem bate la locurile 5-6(mai ales ca din cate am inteles Gaz Metan Medias este aproape sa se desfinteze).

          • a fan spune:

            E greu in primul sezon, trebuie sa fie omogena echipa, sa fie relatii de joc..Si ne trebuie neaparat, URGENT, un pivot mare, dominant. Ceva in genul lui Singleton anul trecut. Chiar nu inteleg de ce i s-a dat drumul, avand in vedere ca dupa s-a plans toata lumea ba ca nu am fost dublati pe 5, ba ca Steffel e inconstant, ba ca nu stiu ce…Trebuie din timp sa gaseasca o solutie buna. Vlaicu, cum ai zis si tu, e un jucator foarte bataios, foarte bun, nu prea mai gasesti romani care sa faca ce face el, poate doar Titus Nicoara. Dar e prea scund ca sa-l poti pune sa joace 5. Aceeasi problema cu Kakaroudis, prea scund sa il chinui pe pivot…singurul acolo ar fi Djapa, care e accidentat. O sa vedem ce-o fi sezonul asta, eu sunt sigur ca daca mai iau un jucator pe pozitia 5 destul de bun, se vor bate pentru primele 6 locuri..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.