RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, cedat definitiv la Rapid

/ 26 iulie 2013

Alexandru Grigoraș nu mai este jucătorul Pandurilor, fiul fostului antrenor al echipei târgujiene fiind cedat Rapidului.

grigoras I si II„Alexandru Grigoraș este definitiv jucătorul Rapidului”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Grigoraș junior și-a manifestat dorința de a pleca de la Pandurii, iar președintele Marin Condescu nu s-a opus acestei opțiuni.

În două sezoane petrecute la Târgu Jiu, Alex Grigoraș a îmbrăcat tricoul Pandurilor în 39 de partide reușind să înscrie un singur gol. Majoritatea meciurilor le-a strâns avându-l antrenor pe Petre Grigoraș, de la venirea lui Cristi Pustai, Alex Grigoraș jucând în doar 5 meciuri, niciodată mai mult de o repriză. Dealtfel, decizia lui Grigoraș junior de a părăsi gruparea târgujiană pare a fi luată după ce acesta nu a prins lotul de 18 nici la Tallinn, nici în prima etapă a Ligii 1, la meciul cu FC Brașov.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Un transfer intelept!S-a indreptat eroarea de pana acum…Grig jr, n-avea ce cauta la echipa asta ,e un jucator rudimentar,mediocru …poate e de div B…adio si-un praz verde!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.