RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mamele, accidentat, nu s-a pregătit cu Pandurii

/ 14 iulie 2013

În afara lui Cornel Predescu, jucător care va rata debutul de sezon din cauza accidentării destul de gravă suferită la ultimul joc amical disputat în această vară, de la antrenamentul de sâmbătă al Pandurilor a lipsit și fundașul Iulian Mamele.

mamele tg jiuMedicul echipei, Ion Șerban, a dezvăluit că este vorba de o problemă musculară și că Iulian Mamele are nevoie de trei zile de repaus. Astfel, fundașul central al Pandurilor, titular în majoritatea partidelor din campionatul trecut însă având acum o concurență serioasă, odată cu aducerea stranierilor Paraskevas și da Silva, va rata cel mai probabil primul meci european al echipei gorjene.

Chiar dacă a părăsit și el terenul de joc mai devreme la Gyor, Claudiu Voiculeț este recuperat, s-a antrenat cot la cot cu coechipierii și nu sunt motive medicale ca mijlocașul să nu fie în lotul pentru Tallinn.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.