RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad i-a luat fața lui Voiculeț

/ 4 iulie 2013

Președintele gorjenilor, Marin Condescu, spune că nu se aștepta să-l vândă în această vară pe Alexandru Vlad și a dezvăluit că cel vizat era altul și că nu este vorba nici de Dan Nistor: „Recunosc că ne așteptam să facem alt transfer, altul în afară de Nistor. Mă refer la Voiculeț”, a declarat Marin Condescu.

Voiculet viitorulÎn legătură cu suma pentru care Vlad a plecat la Dnipro, președintele gorjenilor nu a vrut să o facă publică: „L-am vândut pe o sumă confidențială, care nu este opozabilă organelor de drept. Nu este secretă față de stat, federație, ligă,  față de FIFA, UEFA sau autoritățile statului… Este un transfer pe care l-am făcut, niște documente pe care le-am semnat și care poate fi știut de autoritățile față de care nu poate fi secretizat. Dumneavoastră puteți avea propriile dumneavoastră opinii, dar noi spunem că este un transfer bun pe care l-am făcut și care va confirma”, a declarat Condescu despre detaliile financiare ale transferului lui Vlad în Ucraina păstrând misterul asupra sumei încasate de clubul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.