RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Un spaniol, un francez și un sloven sunt așteptați la probe de Pandurii

/ 4 iulie 2013

Doi fundași, spaniolul Armando Sipoto Bohale Aquerito – de la Osasuna B, și francezul Steven Thicot „Tikito”- de la Naval, precum și un atacant extremă din Slovenia vor fi testați de Pandurii în următoarele partide.

alb-albastru Pandurii 1962 600           Pandurii caută în continuare jucători cu care să se întărească în încercarea de a face o figură frumoasă în Europa League, însă jucătorii de valoare încă nu au apărut în Austria, așa cum se așteptau oficialii gorjeni. În meciul cu First Vienna, câștigat de panduri cu 1-0, au fost testați doi jucători croați, dar ambii au fost refuzați de antrenorul echipei gorjene care i-a considerat sub ce are acum în lot.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • GORJ spune:

    NE VOM FACE DE PANARAMA LUMII CU ECHIPA ASTA!!!!!!

  • vlad spune:

    Mie mi s-ar fi parut corect sa se aduca jucatori care deja au confirmat daca vrem sa facem ceva in Europa. Nu in probe.. Dar poate sunt eu nebun de gandesc asa..Sa se mai bage si mana in buzunar , ca banii de pe Maxim , Vlad , etc nu vad unde s-ar fi dus.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.