RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porter Troupe așteaptă un răspuns din partea Energiei

/ 5 iunie 2013

Porter Troupe spune că este gata să răspundă pozitiv chemării Energiei, însă anunță că este acum la un capitol al carierei sportive în care are mai multe așteptări legate de performanță.

troupe and fans2Baschetbalistul american confirmă discuțiile avute cu Radu Stroescu, spune că așteaptă și o discuție cu noul antrenor și vrea să vadă care sunt obiectivele echipei pentru a reveni la Târgu Jiu: „Experiența din Cipru a fost una bună, am jucat pentru o echipă învingătoare. Am învățat multe lucruri și am progresat ca jucător. Este foarte posibil ca în viitorul sezon să mă vedeți jucând din nou la Târgu Jiu. Am vorbit cu Stroescu și acum aștept să văd ce se va întâmpla. Din ce am înțeles, vor să facă o echipă puternică, iar un astfel de proiect mă interesează. Nu pot juca în continuare doar cu obiectivul de a prinde play-off-ul. Vreau mai mult pe măsură ce înaintez în vârstă. Am jucat în finală în acest an într-un campionat mai bun și este destul de greu să mă întorc dacă clubul nu are intenții serioase. Dar am înțeles că în acest an clubul are intenții mai serioase. Vom vedea ce va fi, aștept să vorbesc și cu antrenorul”, a declarat Porter Troupe.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.