RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Claudiu Fometescu n-ar spune nu unei oferte ferme din partea Energiei – AUDIO

/ 2 noiembrie 2009

fometescu_energiaGorjeanul Claudiu Fometescu a arătat o formă deosebită la meciul disputat la Târgu Jiu împotriva Energiei, dinamovistul fiind cel mai bun om al echipei sale, cel care a dus aproape de unul singur pe Dinamo să joace două reprize de prelungiri înainte de a pierde partida cu echipa la care a recunoscut că şi-ar dori să joace.

Fundaşul dinamovist a declarat la conferinţa de presă de după meci că din partea echipei gorjene nu a fost făcut pasul decisiv, asta deşi, la nivel declarativ, întotdeauna s-a vorbit despre o revenire a sa la Târgu Jiu:

Vox Fometescu – Energia

Antrenorul Energiei, Theo Evans, a declarat la rândul său că dinamovistul este unul dintre jucătorii români pe care îi apreciază cu adevărat şi că şi-ar dori astfel de jucători în echipă, mai ales că acesta este, cu siguranţă, cel mai bun exemplu pentru tinerii gorjeni care îndrăgesc baschetul şi tind spre o carieră în acest sport.

Fometescu a marcat 25 de puncte, a dat 7 pase decisive şi a făcut 6 recuperări făcând tribunele să suspine observând că anii trec şi şansele ca dinamovistul gorjean să joace în tricoul Energiei devin din ce în ce mai mici, Claudiu împlinind în aceastp toamnă 36 de ani.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.