RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Predescu, absent cel puțin două săptămâni

/ 30 aprilie 2013

Primul gol marcat de Cornel Predescu în tricoul Pandurilor nu a fost unul de bun augur pentru jucătorul adus în iarnă de la Gloria Bistrița.

predescu felicitatMijlocașul Pandurilor a marcat un gol frumos, însă la doar câteva secunde după reluarea jocului a avut o ciocnire violentă la centru terenului cu Bucur, ciocnire în urma căruia bistrițeanul s-a ales cu o fractură de tibie. Ciocnirea a lăsat urme și pentru Predescu, jucătorul Pandurilor având acum o leziune ligamentului colateral stâng, problemă medicală ce-l va ține, conform spuselor medicului echipei gorjenilor, cel puțin două săptămâni departe de gazon.

Paul Anton, care a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final la cererea sa, nu are probleme și va fi apt pentru confruntarea de vineri din Ghencea: „E adevărat, am simțit o jenă și am cerut schimbarea, însă nu sunt probleme”, a declarat închizătorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.