RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laura Popescu, podium la primul maraton alergat

/ 22 aprilie 2013

Atleta gorjeană Laura Popescu (CS Pandurii Târgu Jiu) a încheiat pe podium prima cursă de maraton din viața sa.

laura popescuSportiva pregătită de antrenorul emerit Ion Bură a încheiat pe locul trei ediția a treia a Maratonului Internațional de la Cluj-Napoca. Laura Popescu a încheiat maratonul în 3h 01 min. „Super rezultat. Îmi pare rău că nu a obținut un timp sub trei ore. Suna mai bine 2 h 59 min. M-am dus cu fata ca să capete curaj, iar rezultatul este extraordinar. A mers foarte bine în condițiile în care a fost singură, nu a avut cine să o ajute, și ce mă bucură e că la finalul cursei a fost ok. Îmi dă speranțe pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, a declarat antrenorul tinerei atlete. Pentru performanța sa, Laura Popescu a fost premiată cu 2.000 lei.

Peste 2.500 de sportivi profesioniști și amatori, din 16 țări, au luat startul la Maratonul Internațional al Clujului. Înaintea startului ce a avut loc pe stadionul Cluj Arena s-a ținut și un moment de reculegere în memoria victimelor atentatului de la Maratonul de la Boston.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.