RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bilete la prețuri nemodificate pentru meciul cu Dinamo

/ 18 aprilie 2013

Pandurii are nevoie de suportul fanilor la meciul cu Dinamo, programat a se disputa duminică la Târgu Jiu, cu începere de la ora 21:30, așa că oficialii grupării târgujiene au ales să-i atragă pe suporteri la stadion cu bilete la prețurile la care s-au vândut la meciurile de campionat fără o prea mare atracție.

stadion            Pentru meciul cu Dinamo, o adevărată finală pentru un loc de Europa League, biletele se vor pune în vânzare începând de sâmbătă, anunță clubul gorjean printr-un comunicat de presă: „Clubul Pandurii Târgu Jiu anunţă că biletele pentru meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo, programat duminică 21 aprilie, cu începere de la ora 21:30, se vor pune în vânzare sâmbătă şi duminică. Biletele se pot procura de la casa de bilete din incinta stadionului Municipal din Târgu Jiu (vis-a-vis de Primăria Târgu Jiu) cu începere de la ora 09:00. Preţul unui bilet va fi acelaşi ca şi la meciurile precedente din acest sezon: 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele I şi II, 15 lei la tribuna Zero.

Conducerea clubului şi responsabilul cu securitatea al stadionului anunţă că pentru acest meci s-a stabilit un grad ridicat de risc. Din acest motiv şi pentru că se aşteaptă ca tribunele stadionului Municipal să fie pline la acest joc, invităm abonaţii clubului şi spectatorii care vor intra în posesia biletelor să se prezinte la stadion în timp util pentru a nu se creea aglomeraţie la porţile de acces. Accesul spectatorilor în tribune va fi permis cu începere de la ora 20:00, accesul făcându-se pe la porţile de la Primărie şi Sala Sporturilor”, se arată în comunicatul de presă emis de clubul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.