RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roșca și Păiuș, despărțiri anunțate

/ 17 aprilie 2013

Evoluțiile mai mult decât modeste din acest retur ale interilor Andrei Păiuș și Ioan Roșca nu au fost trecute cu vederea de conducerea Energiei, care a decis renunțarea la serviciilor acestora din sezonul viitor.

andries si maioreanu            Președintele Andrei Maioreanu nu a mai avut răbdare până la finalul sezonului și i-a anunțat deja să-și caute echipe din vară. Păiuș și Roșca au fost chemați să negocieze termenii despărțirii. „Eu am văzut o nemulțumire semnalizată foarte clar și din dreptul băncii tehnice și pe bună dreptate, motivată, și vom avea discuții în acest sens și cu cei doi jucători. Vorbim de perspectiva lor la echipă. Lor nu le expiră contractul în mai, din păcate. Și de această dată poarta a fost sub orice critică. Cred că la capitolul poartă lucrurile sunt destul de bine aranjate”, a declarat președintele secției de handbal a clubului Energia.

Fără a mai merge pe mâna portarilor care au dezamăgit și ei în acest sezon, Energia a semnat deja contracte cu doi portari de top pentru sezonul viitor și negociază și cu alți jucători la linia de nouă metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.