RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciul cu CS Caraș Severin, unul de a fi sau a nu fi

/ 11 aprilie 2013

Energia are șanse de a mai prinde un loc calificant în Cupa României, însă acestea depind în mare măsură de rezultatul partidei pe care gorjenii o vor disputa sâmbătă la Reșița.

andries profil           Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș este conștient de dificultatea întâlnirii și crede că rezultatul ar putea fi decis de forma jucătorilor celor două echipe: „Sâmbătă avem un meci pe care vrem să-l câştigăm pentru noi, e un meci greu pentru a ne îndeplini obiectivul. Vrem să participăm în Cupa României. Toate meciurile cu Reşiţa au fost pe muchie de cuţit cu rezultate imprevizibile. Depindem de forma de moment”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta spune că nu își face calcule legate de prelungirea contractului său cu Energia și se gândește doar la îndeplinirea obiectivului echipei: „Nu mă gândesc la viitor, îmi fac treaba în continuare. Un antrenor e ţinut de rezultate. Nu vreau să vorbesc dacă îmi joc sau nu contractul. Ne gândim doar la meciul cu Reşiţa. Nu vreau o stare de încordare, vine un meci important”, a comentat Andrieș.

Vorbind despre posibilitatea de a intra în primele opt echipe la finele sezonului, Andrieș a admis că echipa sa poate cîștiga toate cele trei jocuri pe care le mai are de disputat, la fel de bine cum poate să le și piardă: „Totul e posibil. Putem câştiga două meciuri din trei, putem avea şi trei eşecuri. Vom face tot ce putem să câştigăm. Ne-am antrenat bine şi sper să fim motivaţi şi să câştigăm acest meci. Au revenit şi accidentaţii şi având aproape tot lotul sper să reuşim să câştigăm acest meci important pentru configuraţia clasamentului”, a concluzionat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.