RSS post comments feeds rss email feeds twitter

UCM HC Caraş Severin, încă o redută în calea spre Europa

/ 6 mai 2011

Eşecul de la Bacău trebuie uitat repede şi concentrarea handbaliştilor de la Energia trebuie concentrată spre partida de sâmbătă cu UCM HC Caraş Severin, crede antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieş.

“Am pierdut o luptă, dar nu şi războiul. Ne aşteaptă un meci foarte greu acasă cu Reşiţa. Încercăm să ne recuperăm şi sâmbătă să câştigăm jocul. Orice joc are încărcătura lui, orice joc are obiectivul lui, eu, ca antrenor, am obiectivul meu şi orice punct este important în acest final de campionat. Reşiţa este mult slăbită dar şi noi suntem slăbiţi faţă de ce eram în tur. Suntem două echipe care am avut probleme în iarnă. La noi se pare că s-au rezolvat problemele, dar şi la ei am înţeles că s-au rezolvat. Va fi un meci la fel de important ca şi cel cu Satu Mare sau cu Odorhei sau Timişoara. Se poate ca diferenţa la acest meci să fie făcută şi la nivelul băncii de rezerve. Momentan cred că stăm  ceva mai bine la bancă”, a declarat Liviu Andrieş despre partida cu echipa reşiţeană.

Miza întâlnirii dintre Energia şi UCM HC Caraş Severin este obţinerea unui loc în Europa: “Ne trebuie cinci puncte în aceste ultime trei etape, dar şi celelalte echipe se întâlnesc între ele şi contează şi rezultatele din meciurile directe. Noi trebuie să luăm meci cu meci, primul este cel cu Reşiţa şi ne trebuie victorie, apoi vom vedea ce se va întâmpla pe parcurs. Orice punct pierdut în aceste trei jocuri cântăreşte foarte, foarte mult. Un egal cu Reşiţa sau la CSM Bucureşti înseamnă o pierdere mare. Avem nevoie de victorii în ambele meciuri şi apoi de un egal acasă cu Constanţa. Avem un program foarte greu şi vom vedea ce ne va oferi, la final, data de 21 mai”, a analizat Andrieş şansele Energiei de a prinde un loc de cupe europene la finele acestui sezon.

Partida dintre Energia şi UCM HC Caraş Severin este programată a se disputa sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.