RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mingote: „Trebuie să batem Petrolul!”

/ 3 aprilie 2013

Meciul cu Petrolul Ploiești este văzut de jucătorii Pandurilor ca unul extrem de important în ecuația calificării în cupele europene, așa că gorjenii nu au voie să facă pași greșiți.

alb-albastru Pandurii 1962 600           După ce în turul campionatului Petrolul s-a impus cu un sec 4-0, Mingote spune că acel meci nu mai trebuie luat în calcul, ci doar cel de sâmbătă: „Nu ne gândim la meciul din tur. Ne gândim câte puncte avem diferenţă şi cât putem să mărim diferenţa asta, şi asta e important. E important să luăm punctele. Să batem cu 1-0 sau 2-1, asta e important. Egalul nu e un eşec, vom avea tot două puncte în faţa lor, dar trebuie să batem”, a declarat portarul Pandurilor. Acesta se așteaptă la o partidă dificilă, echilibrată: „Petrolul este o echipă bună, puternică, care a investit mult cu pretenţii de cupe europene. Şi ei ne respectă pe noi, ştiu şi ei că vor avea un meci greu cu noi”, a mai spus Mingote.

Chiar dacă și Vasluiul sau chiar CFR Cluj par a avea șanse mai mici de a prinde podiumul, Mingote crede că lupta pentru locul 3 este una ce se va da până la final alături de echipele aflate acum pe locurile 4-7 în Liga 1: „Petrolul, Dinamo și echipele mari, care investesc mult, cu 2-3 rezultate bune sunt în grafic. Până la final sene vom lupta”, a precizat Mingote, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.