RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Karim Boutadjine își așteaptă rândul

/ 13 martie 2013

Revenit la antrenamentele echipei după ce pe finalul primului stagiu de pregătire din această iarnă a suferit o operație de apendicită, francezul Karim Boutadjine speră să reintre cât mai repede în vederile antrenorului pentru a juca în partidele ligii 1.

karim cupa            Boutadjine spune că este refăcut 100% după intervenția chirurgicală, că se simte apt pentru a evolua din nou, dar decizia aparține antrenorului său. Odată cu venirea lui Cristi Pustai, Boutadjine simte că Pandurii a câștigat la câteva capitole, așa că o calificare în cupele europene nu este doar un simplu vis: „Nu cred că în acest moment este mai dificil pentru Pandurii să se lupte pentru cupele europene. Echipa arată o dinamică bună, chiar dacă am pierdut ultimul meci. În fotbal orice este posibil, trebuie să te aştepţi oricând şi la o schimbarea a antrenorului. De asemenea, antrenorul şi jucătorii trebuie să se adapteze la noua realitate, la schimbările legate de registrul tactic. E clar că fiecare antrenor vine cu filosofia lui. Iar referitor la asta, mie mi se pare că noul antrenor a venit cu un plus de rigurozitate tactică, lucrează mult mai mult la problema tactică, la cea fizică, ceea ce îmi aduce aminte de stilul din Franţa, acolo unde se pune mare preţ pe registrul tactic şi fizic”, a declarat jucătorul francez adus în vară la Pandurii.

    www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.