RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieş: “Trebuie să câştigăm următoarele trei jocuri”

/ 20 februarie 2013

În urma discuțiilor purtate atât cu antrenorii, cât și cu jucătorii, conducerea clubului Energia a amânat eventualele sancțiuni pecuniare asupra echipei doar după ce jucătorii și-au luat angajamentul de a îndrepta lucrurile câștigând pe linie în următoarele trei etape.

andries si maioreanuTehnicianul Liviu Andrieş nu consideră obligativitatea obţinerii a trei victorii consecutive în campionat, ca pe un ultimatum. Antrenorul Energiei recunoaşte totuşi, că obiectivul imediat al echipei sale este practic o necesitate: “Nu cred că se poate vorbi neapărat de un ultimatum. E vorba că urmează trei jocuri care ne sunt la îndemână şi trei jocuri pe care trebuie să le câştigăm. Pentru că suntem pe poziţia care suntem în clasament şi care nu ne face deloc cinste… Deci suntem obligaţi că obţinem trei victorii. Şi antrenorul, dar şi jucătorii, ne dorim să câştigăm fiecare partidă, aşa că vreau 6 puncte”.

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, de la ora 17:30, pe teren propriu, cu Poli Timișoara după care se va deplasa pentru jocul cu Dinamo, iar apoi va primi vizita celor de la Univeristatea Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.