RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Îl costă postul pe Nikolic eșecul de la Giurgiu?

/ 18 februarie 2013

Scaunul lui Slobodan Nikolic se clatină după ce echipa Energiei și-a compromis aproape total șansele la play-off pierzând la Giurgiu.

nikolic nervos„Eşecul de la Giurgiu este un rezultat care ne nemulţumeşte şi sigur în cel mai scurt timp o să fie luate şi măsurile pe care conducerea clubului le consideră necesare. De la amenzi şi diminuarea salariu, până la demiterea băncii tehnice. Membrii Consiliului Director, acţionarii clubului, vor face o analiză şi vor lua în calcul toate variantele, urmând a se lua o decizie clară”, a anunțat Dan Cumpănaşu, președintele secției de baschet a clubului gorjean.

Energia a pierdut cu 104-99 meciul cu CSȘ Giurgiu și are șanse infime de a se mai clasa în primele opt echipe la finalul sezonului regulat. Antrenorul Slobodan Nikolic avea din partea conducerii un obiectiv pe termen scurt, obiectiv pe care nu a reușit să-l îndeplinească odată cu înfrângerea din ultima etapă, așa că înlăturarea sa de pe banca Energiei s-ar putea produce înaintea terminării acestei ediții de campionat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • adyg spune:

    really really bullshit !!really really bullshit coach!! really really i am glad that really me and really my son have a really place to really coach/play

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.