RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a câștigat primul meci din 2013

/ 15 februarie 2013

Pandurii s-a impus cu 2-1 (1-0) în fața danezilor de la Brondby, acest succes fiind primul înregistrat de gorjeni în 2013, după o serie de patru rezultate de egalitate în partidele de pregătire anterioare.

alb albastru sigla pandurii 62Trupa lui Cristi Pustai a deschis scorul printr-o reușită de excepție a lui Claudiu Voiculeț, gol care a stabilit scorul pauzaei. Partea a doua a întâlnirii a început cu o perioadă mai bună a danezilor, care au și egalat, prin Akpoveta, însă Lemnaru a reușit să aducă victoria Pandurilor cu un gol înscris cu zece minute înainte de final. La Brobdby a jucat și Denis Rommedhal, celebrul jucător danez care a evoluat vreme de mulți ani pentru echipe importante ale Europei precum PSV Eindhoven, Ajax sau Olympiakos.

Pandurii Târgu Jiu – Brondby IF 2-1 (1-0)
Au marcat: Voiculeț (min. 37), Lemnaru (min. 80) / Akpoveta (min. 49)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Paraskevas, Vlad – Nistor, Anton – Predescu, Răduț, Voiculeț – Popin. Antrenor: Cristi Pustai.
Au mai jucat: Rada, Cristea, Lemnaru, Grigoraș și Pleașcă.

Brondby: Tørnes – Holst, Albrechtsen, Stender, da Silva – Semou, Thygesen, Rommedhal, Gehrt – Jens Larsen, Antipas. Antrenor: Aurelijius Skarbalius.
Au mai jucat: Kristiansen, Akpoveta, Aborah.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.