RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A apărut un nou număr al săptămânalului „Sport în Gorj”

/ 29 ianuarie 2013

Săptămânalul „Sport în Gorj”, ajuns la numărul 28, este din nou la chioșcurile de ziare și vă oferă noi subiecte interesante.

IM000060.JPGVeți găsi în paginile acestuia o analiză a situației echipei de handbal a Energiei înaintea startului returului, dar și o radiografie a succesului eroic obținut de baschetbaliștii gorjeni în fața campionilor de la Asesoft. Pagini speciale le sunt dedicate fanilor Pandurilor, care au jucat deja un prim amical sub comanda lui Pustai. 10 întrebări la pagina 10 i-au fost puse în această săptămână lui Darius Apolzan, unul dintre cei mai vechi jucători ai Energiei, jucător care acum trece prin momente mai grele după ce a suferit o accidentare gravă în ultimul meci al turului.

Un material interesant, marca „Sport în Gorj”, este dedicată în această săptămână sportivilor ce au ales să-și acopere suprafețe mai mari sau mai mici de piele cu tatuaje, acestea reprezentând fie un mod de viață, fie doar o modă la care se aliniază și mulți sportivi ce activează în Gorj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.