RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A apărut un nou număr al săptămânalului Sport în Gorj!

/ 23 octombrie 2012

Noul număr al săptămânalului Sport în Gorj este acum la chioșcurile de difuzare a presei, echipa Sport în Gorj oferindu-vă o ediție incitantă și de această dată.

Binențeles, derby-ul dintre Pandurii și Steaua ocupă un spațiu important, în paginile săptămânalui Sport în Gorj găsind și acum interesanta analiză „Om cu om” a Pandurilor. Dacă tot am vorbit de derby, nici cel de la județ nu a fost uitat, Sport în Gorj fiind prezent la cel mai interesant meci al fotbalului mic din județul nostru, Petrofac Țicleni – Știința Turceni.

Atletismul, baschetul și handbalul au din nou spații rezervate și analize pertinente, din păcate echipele de handbal și baschet ale Energiei înregistrând înfrângeri în acest weekend. Cele zece întrebări de la pagina zece îi sunt adresate în această săptămână lui Florin Popete, cel care ne mărturisește care este visul său legat de Pandurii. Care este acesta, aflați din paginile săptămânalului Sport în Gorj, ajuns la apariția cu numărul 17!

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.