RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vladimir Arnautovic : „Ocaziile se răzbună, mai ales împotriva unei echipe cum este Energia“

/ 28 ianuarie 2013

Tehnicianul celor de la Asesoft, Vladimir Arnautovic, este de părere că echipa sa ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă maturitate și să reușească să păstreze avantajul pe care l-a avut în mai multe rânduri.

arnautovic la time-out„Când nu știi să păstrezi opt puncte avans, ocaziile se răzbună, mai ales împotriva unei echipe cum este Energia. În sferturile trei și patru, atât ofensiva, cât și defensiva nu au funcționat cum trebuia. Nici jocul lui Cătălin Burlacu nu a mai fost precum cele din jocurile anterioare, acesta fiind bolnav toată săptămâna și neefectuând nici un antrenament zilele acestea. În atac, Energia ne-a fost clar superioară la aruncările de două puncte, iar în apărare nu am găsit nici o soluție pentru a-l opri pe Wisseh, care a făcut un joc extraordinar. Felicit echipa din TârguJiu, care a meritat victoria”, a declarat Arnautovic după ce echipa sa a cedat, scor 95-93, confruntarea de la Târgu Jiu în compania Energiei.

 Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.