RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii și-au serbat jubileul alături de foste și actuale glorii ale echipei

/ 12 decembrie 2012

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a punctat împlinirea a unei jumătăți de secol de viață organizând, la Anna Events, pe insulița de pe Jiu, Seara Pandurilor, un eveniment dedicat tuturor celor care și-au pus amprenta asupra echipei de fotbal care în acest an a reușit un parcurs de excepție în campionat.

Organizatorii au reușit să aducă împreună mai multe generații de foști fotbaliști de la Pandurii, un loc aparte fiind-ule rezervat celor care, în urmă cu 50 de ani, puneau bazele acestui club, reprezentantul acestora fiind Manole Băloi, tatăl actualului secretar general al clubului, Daniel Băloi. Nu doar „întemeietorii” echipei au fost prezenți, de întâlnire bucurându-se jucători ai fiecărei generații, anii 60, 70, 80, 90 și 2000 fiind și ei protagoniști ai manifestărilor organizate de oficialii pandurilor. Numeros a fost și grupul celor care, în 2005, au pus umărul la promovarea Pandurilor în prima ligă, iar din actuala echipă puține au fost absențele. Notabilă, și destul de greu de înțeles, a fost absența lui Petre Grigoraș, absență care, se pare, nu a picat prea bine unuia dintre principalii amfitrioni, primarul Florin Cârciumaru.

Cei prezenți, de la foști la actuali jucători, de la conducători la sponsori și ajungând la ziariști, au primit însemne ale momentului evocat și diplome de recunoaștere a meritelor avute în inițierea și dezvolaterea „proiectului Pandurii”.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.