RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș știe ce vrea din iarnă

/ 13 noiembrie 2012

Pandurii doresc să perfecteze toate transferurile pentru retur până de Sărbători. Petre Grigoraş s-a decis deja în privinţa celor care vor pleca în iarnă de la Pandurii.

Etapele rămase din acest an nu-i vor schimba convingerile. “Vă spun sincer că eu sunt hotărât în privinţa a cinci-şase jucători care, din păcate, vor trebui să plece pe o perioadă determinată sau nu pentru că dacă ne dorim mult mai mult trebuie să aducem câţiva jucători care să creeze concurenţă şi să avem o bancă puternică”, a declarat Grigoraş. Deşi nu a pronunţat nume, e lesne de înţeles că vor pleca cei care au prins minute puţine sau deloc în acest tur de campionat. Onyeka, Lupu, Avramescu, Tătaru, Ignea şi Rada sunt cei mai vizaţi.

 „Se va şi investi”

Pandurii au întocmit şi lista noilor achiziţii. Petre Grigoraş vrea să aibă lotul complet la reluarea pregătirilor, astfel că toate transferurile vor fi perfectate imediat după finalul primei părţi a campionatului. Şi banii sunt pregătiţi. Pandurii nu va vâna doar jucătorii liberi de contract. “Un jucător e deja acontat de noi, urmează încă doi, dar nu are rost să dăm nume acum, nu e normal. Transferurile vreau să le realizăm până de Sărbători. Se va şi investi. Când iei 6-700.000 euro pe un jucător ar trebui să-ţi permiţi să investeşti 150.000 euro. Sunt câţiva jucători pe care noi i-am urmărit mai de mult, posibil jucători târgujieni. Când se termină turul să sperăm că vor şi semna şi după vacanţă să-i avem la pregătire, aşa ar fi ideal şi după promisiunile pe care le am se vor rezolva aceste lucruri. Cu un lot de 17-18 jucători de valori apropiate te poţi gândi şi la altceva”, afirmă Grigoraş. Pandurii va face achiziţii în fiecare compartiment. “Avem în vizor 2-3 atacanţi, dar trebuie să ne hotărâm la unul. 100 % e şi un închizător. Ştiu că nu avem niciunul. Nistor e o improvizaţie şi l-am forţat în lipsă de alte soluţii”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    da de muratura de matulevicius nu spune nimice,ca e varza saracu,la fel si altii care ar trebuii sa plece si nu sunt aratati cu degetul,ca se supara cineva ?

  • fan spune:

    se mai lauda ca promovat tineret si acum le da cu piciorul in fund… de grig jr nu zice nimic,este bun rau de nu il imprumuta si mai sunt si alti ca matulevicius care n au ce cauta la echipa asta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.