RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Din nou pe locul 2

/ 11 noiembrie 2012

Pandurii a reușit să câștige din nou după o lună în care victoria i-a fost străină, iar succesul de la Brașov, scor 0-1 (0-0), i-a readus pe elevii lui Grigoraș pe locul doi în Liga 1.

Echipa gorjeană a dominat prima repriză având o posesie covârșitoare, însă gazdele au avut câteva mari ocazii. Batin, în minutele 10 și 28, a fost aproape de deschiderea scorului, în vreme ce Lemnaru a ratat în minutul 15 și a înscris în minutul 40, dar din offside. Cea mai mare ocazie a preimei reprize a venit în urma unei faze fixe, când Mingote a respins mai întâi reluarea cu capul a lui Munteanu și apoi a împins cu piciorul mingea spre care se îndrepta Bruno Madeira.

Pandurii a schimbat registrul în partea a doua, a cedat din posesie și a încercat și arma contraatacului. Cristea și Lemnaru s-au dovedit inexacți la finalizare, fiecare trecându-și în cont cîte două oportunități. De partea cealaltă, Popa a trimis pe lângă poartă din poziție excelentă chiar în debutul părții a doua, iar Mateiu a reluat imprecis cu capul după un corner executat de Brata în minutul 82. Trupa lui Grigoraș a dat lovitura pe final, când toată lumea părea mulțumită și cu egalul. Nistor a inventat o pasă filtrantă cu care a destabilizat apărarea brașoveană, Lemnaru a preluat undeva la 20 de metri de poarta gazdelor, a intrat în careu și a trimis pe sub Taborda pentru 0-1. Gazdele au rămas țintuite, fără forța de a mai schimba soarta partidei, una care îl poate demite pe Cîrțu de la cârma echipei brașovene, chiar cu câteva ore înaintea aniversării zilei de naștere.

FC Brașov – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0)

Stadion „Tineretului” Brașov, spectatori: 1.000

FC Brașov: Taborda – Velayos, Machado, L. Munteanu, Cr. Ionescu – N. Viveiros (min. 63 Hadnagy), Bruno Madeira, Mateiu (min. 82 Olariu), I. Popa – Buga (min. 18 Brata), Batin. Antrenor: Sorin Cîrțu.

Cartonașe galbene: Brata (min. 61), Velayos (min. 66), Batin (min. 85)

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț (min. 71 Rusu), Nistor, C. Cristea – Maxim (min. 84 Băcilă), Matulevicius (min. 76 Boutadjine), Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Viera (min. 36), Matulevicius (min. 67), Maxim (min. 75), Mamele (min. 80).

0-1, min. 87, Lemnaru a strecurat mingea pe sub Taborda după o pasă genială a lui Nistor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.