RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, înapoi în curtea școlii

/ 7 noiembrie 2012

După Energia Rovinari, o altă echipă de primă ligă, Pandurii Târgu Jiu a participat la aniversarea a 20 de ani de L.P.S.

Pandurii i-au onorat pe cei de la Liceul cu Program Sportiv cu prezența la aniversarea a 20 de ani de la înființare. Chiar dacă Petre Grigoraș a lipsit, restul echipei s-a prezentat in corpore la sala L.P.S. pentru a oferi materiale promoționale și un show fotbalistic. Doar 10 jucători de Liga 1 s-au dezechipat pentru a da replica unei selecționate a Liceului, restul rămânând pe bancă. Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat și foștii elevi ai L.P.S., Pleașcă, Avramescu și Rada, dar numai ultimul a și evoluat.

Galeria L.P.S. și-a făcut din plin datoria așa cum s-a întâmplat și la jocul cu CS Turnu Severin, 2-2, când 300 de elevi ai Liceului i-au susținut pe băieții lui Grigoraș.

Pandurii au terminat învingători meciul cu selecționata L.P.S., scor 7-5, dar în final pe teren au fost copleșiți de cei mai mici fotbaliști care au marcat de două ori fără replică.

Acțiunea a fost una memorabilă pentru copii care au avut ocazia nu numai să-și întlnescă idolii, dar să și joace împotriva lor într-un meci, fie el și demonstrativ.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.