RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Spre Constanța, cu charter-ul

/ 25 octombrie 2012

Deplasarea Pandurilor pentru partida cu Viitorul Cosntanța se va face cu o cursă charter, echipa gorjeană fiind nevoită să apeleze la această soluție după reprogramarea făcută de LPF.

Pandurii vor pleca spre Constanța duminică seara, mergând cu autocarul până la Craiova, de unde se vor îmbarca într-o cursă charter. „Nu este deloc o soluție avantajoasă, decât din punctul de vedere al solicitării fizice pe care trebuie să o suporte jucătorii la un drum atât de lung și a timpului scurt pentru recuperare în cazul unei deplasări normale, cu autocarul. Nu am avut de ales, aceasta a fost singura soluție după reprogramare. Ne vom întoarce imediat după meci, după miezul nopții”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Pandurii vor juca la Constanța, cu Viitorul lui Gică Hagi, luni seara, începând cu ora 21:30, pentru ca joi, de la ora 21:00, la Târgu Jiu să evolueze în Cupa României Timișoreana contra celor de la Dinamo.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.