RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Fuga la ştafetă!”

/ 23 octombrie 2012

„Fuga la ştafetă!”, un concurs de alergare ce se va desfăşura la finele acestei săptămâni la Târgu Jiu, este cel mai nou eveniment sportiv organizat pentru studenţii gorjeni, care pot reprezenta Universitatea „Constantintin Brâncuşi” la nivel naţional.

Întrecerea, ce se va derula în centrul oraşului nostru, face parte dintr-o competiție interuniversitară de cross pe distanţa a 2,5 km, în premieră în România, care se desfăşoară în 6 oraşe din ţară. Participanţii se pot înscrie pe site-ul www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/, cele 6 orașe participante fiind Galaţi (22 octombrie 2012, ora 15:00), Constanţa (24 octombrie 2012, ora 15:00), Târgu Jiu (26 octombrie 2012, ora 15:00), Timișoara (29 octombrie 2012, ora 15:00), Cluj Napoca (31 octombrie 2012, ora 15:00) şi Bucureşti (2 noiembrie 2012, ora 11:30).

Participanţii se vor prezenta la start în ziua competiţiei, la ora stabilită, în oraşul ales, iar la finalul cursei, stafeta se predă virtual în următorul centru universitar. Cursa finală va avea loc la Bucureşti, pe 2 noiembrie, iar câştigătorul, va duce Cupa în Universitatea pe care o reprezintă.

„Fuga la ştafetă!” este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, iar Sport în Gorj îi este partener media.

 

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.