RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LPF a anunţat programul etapelor X-XII din Liga I

/ 28 septembrie 2011

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat care este programul după care se vor disputa meciurile primelor trei etape ce se vor desfăşura după întreruperea campionatului pentru ultimele meciuri ale echipei naţionale din actuala campanie de calificare.

În cadrul etapei a X-a, Pandurii vor juca lunea, pe 17 octombrie, la Târgu Jiu cu Gaz Metan Mediaş, partida ce va începe de la ora 18:00 urmând a fi transmisă de Digi Sport. În aceeaşi săptămână, vineri, pe 21 octombrie, Pandurii vor evolua, tot în faţa propriilor suporteri, în compania celor de la Universitatea Cluj, meciul fiind transmis tot de Digi Sport, dar de la ora 21:30. În cadrul etapei a XII-a, Pandurii vor juca în deplasare în compania celor de la Sportul Studenţesc, partidă care se va disputa sâmbăta, pe 29 octombrie, cu începere de la ora 15:00, transmisia TV fiind făcută tot de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.