RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim, susținut de toți pandurii

/ 11 octombrie 2012

Alexandru Maxim este singurul jucător al pandurilor chemat de Victor Pițurcă să facă parte din lotul pentru dubla naționalei României cu Turcia și Olanda.

   Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că în primul rând vrea ca jucătorul să nu se accidenteze, pentru a putea juca în tricoul echipei gorjene la meciul cu Steaua, dar și că, împreună cu toată echipa, îi va ține pumnii la meciurile naționalei sperând să joace și să o facă bine: „De la Maxim aștept, în primul rând, să se întoarcă sănătos de la echipa națională. Aș fi foarte bucuros ca el să evolueze pentru națională acum. Am speranța că va juca cel puțin într-un meci dacă nu chiar în ambele partide. Sper să câștige România și el să vină înapoi cu un moral ridicat, mai puternic și mai decis să demonstreze că este un jucător important. Vom urmări meciul împreună cu jucătorii, vom striga cu toții „Hai România!” și îi vom ține pumnii lui Maxim”, a declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.