RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Era foarte important să debutăm cu dreptul”

/ 7 octombrie 2012

Victoria Energiei în fața echipei sibiene a fost catalogată de Slobodan Nikolic, antrenorul gorjenilor, drept una foarte importantă.

      Tehnicianul plav a subliniat că echipa sa avea nevoie de un succes pentru a depăși starea de nervozitate de după partidele din Cupa României: „Am câștigat un joc foarte, foarte important pentru noi pentru că Sibiul reprezintă o echipă bună, care a câștigat trei meciuri în Cupa României. A fost un meci dificil la un moment dat. Era foarte important să debutăm cu dreptul în campionat pentru că după meciurile din Cupa României exista o oarecare stare de nervozitate, poate și astăzi s-a văzut această nervozitate pentru că atacul nu a mers bine, dar avem timp să reglementăm lucrurile. După meciul de la Miercurea Ciuc va veni la Târgu Jiu echipa din Timișoara, o echipă bună și plăcută, iar oamenii vor vedea atunci un joc bun de baschet”, a declarat Slobodan Nikolic la finele meciului câștigat de gorjeni cu 66-56.

Antrenorul sârb a mai declarat că apărarea făcută de echipa sa a fost punctul forte al Energiei în meciul contra sibienilor, în vreme ce atacul, ușor în suferință acum, va crește în evoluții pe parcurs, odată și cu integrarea muntenegreanului Vujacic: „Sunt foarte mulțumit de defensivă, de apărarea pe care am făcut-o astăzi. Pentru cei care nu cunosc Sibiul e bine de știut că au avut în cele trei meciuri câte 12-13 recuperări ofensive pe meci, iar astăzi au avut doar 8, un detaliu baschetbalistic foarte important, pe care noi l-am câștigat. Nu sunt îngrijorat de atac pentru că avem încă rezerve acolo. Începând cu partida de la Ciuc va juca și Vujacic, un jucător cu o vastă experiență, care ne va ajuta foarte mult în ofensivă. Am jucat cu un singur pivot, asta e, dar Steffel a făcut-o foarte bine, a înscris 20 de puncte și a jucat un baschet serios, a făcut și recuperări pentru double-double. Am avut probleme în sfertul al treilea, am înscris în șase minute doar trei puncte. Darby este și el puțin obosit și a încetat puțin să mai joace, dar este ceva normal pentru că suntem la început de sezon și pe parcurs se vor rezolva și aceste probleme”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

16 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Felicitari. Intradevar , apararea a facut diferenta.A fost o victorie foarte importanta pentru fani. Sper ca lucrurile sa reintre in normal. Nu avem un lot fantastic,dar sper sa avem o echipa.

    • Bigus spune:

      Chiar cred ca avem o echipa dupa meciul de asta seara. Cred ca au vrut si sa-i raspunda antrenorului dupa comportamentul si declaratiile din ultima vreme, in care toata lumea este vinovata (jucatori,conducere). Atmosfera „nu tocmai de invidiat”, cum declara zilele trecute, nu cred ca este intre jucatori si nici nu e intretinuta de baieti. Exemplara daruire in acest meci, sper sa-i vedem asa in continuare.

  • Fan Baschet spune:

    Felicitari ENERGIA,felicitari tuturor de la mic la mare,de la titulari la rezerve!!!Ati luptat cu seriozitate si ne-ati umplut sufletul de bucurie!Un inceput bun care speram sa continue.Suntem alaturi de voi,HAI ENERGIA!!!

  • realgorj spune:

    Bravo baietii !!! Excelent jocul de aparare, pe atac stiu ca mai avem rezerve, bravo Steffel pentru double-double ! Sper ca lucrurile sa reintre in normal si cred ca vom avea o echipa frumoasa !

  • realgorj spune:

    Si inca ceva :mi-a placut determinarea cu care au jucat ai nostri, toti mi-au parut concentrati pe joc. Sper sa pastreze aceeasi atitudine si in jocurile urmatoare, meciul cu Miercurea Ciuc nu este unul usor, ciucanii nu mai sunt cei de anul trecut, dovada rezultatul destul de strans cu CSM Bucuresti !

  • bula spune:

    bravo domnule TARCA pt aceasta victorie…..nu mi aduc aminte ,ati fost la meci?????domnule cumpanasu..anuntati l domne si pe domnul presedinte ca sambata deobicei energia are meci…….chiar asa???!!!!!!!

    • MarmotikaSss spune:

      @Bula , nu vrei sa-ti organizam o intalnire cu domnul Tirca ??? ca vad ca una doua te iei de el . sa-i spui in fata care sunt nemultumirile tale , tot ce vrei . Pe bune , incepi sa FII PATETIC !!!

      • Dragonu spune:

        daca vrei sa stii domnul Tirca este plecat intr-o delegatie; deja intreci limitele prostiei si nu e bine, iti recomand sa mai citesti 2-3 carti, poate te ajuta 😉

  • bula spune:

    nu vreau sa intru in polemica cu nimeni…..pot sa am si eu o parere nu??poate ca sunt prea dur,dar de ce nu luati in calcul ca pot sa am si dreptate???…..nu incerc sa i iau apararea nimanui…..parerea mea ca toata lumea a gresit….inclusic NIKOLIC…..dar de ce nu aveti rabdare??sa lasam rezultatele sa vb….nu sa vb neintrebati ….si usor influentati{domnule TARCA]…..

    • alin67 spune:

      NU , NU AI DREPTATE. Am fost in zeci de deplasari impreuna, pe banii nostri,ca sa incurajam echipa, nu cu alte scopuri ca unii,iar tu vii acum cu insinuari ca n-ar sti cand joaca Energia. Nu-mi permit sa afirm ceva despre inteligenta ta,pentru ca nu te cunosc,dar pot spune cu siguranta ca esti prost sfatuit.Duci un „razboi” care nu este al tau. Nu stiu ce castigi prin denigrarea unui om pe care nu il cunosti,sau ce ti-a promis cel care te pune sa-ti „spui” parerea,dar ar fi bine sa te opresti.

  • Bigus spune:

    Ma intreb pe cine incomodeaza atat de mult dl Tirca? Nici n-a inceput bine sezonul si cautam vinovati pentru ce? Sau poate ” nu pune botul” la diverse combinatii? O fi mai atent la cheltuirea banilor? Poate nu se mai pot „sifona” anumite sume si de asta sunt suparati unii? E la inceput, cred ca poate face multe pentru club in general si pentru sectia de baschet mai ales. Deciziile corecte sunt greu de luat si aplicat, mai ales cand deranjeaza sau tulbura apele. (exemplu sectia handbal, unde s-a cam facut curatenie…).

  • Fanu lu bula spune:

    Bai bula !…incearca sa te concentrezi cateva secunde! Sportul asta (baschetul) este sportul oamenilor inteligenti.Eu nu inteleg ce cauti tu sa comentezi aici. Muta-ti vorbele la fotbal sau handbal…acolo s-ar putea sa fie totusi cineva care sa nu rada de tine.Tu esti asa un tip sincer de felul tau. Chiar si numele te caracterizeaza.Esti o gluma … o gluma proasta.

  • Dusmanu lu Fanu lu bula spune:

    Nu fiti rautaciosi. Orice comunitate trebuie sa aibe un „bula” al lor!

  • pt fanul lui bula spune:

    @fanu’ lu’ bula:bai „inteligentule”,tu esti intr-o mare eroare daca spui ca oamenii care indragesc alte sporturi decat baschetul au comentarii „neprincipiale”, ce treaba are o anume disciplina sportiva cu caracterul unor oameni de scriu comentarii pe acest site? daca mie imi place pe langa baschet si handbalul si fotbalul inseamna ca nu trebuie sa mai fac comentarii despre baschet? ar fi mai bine sa nu mai denigrati oamenii care sunt fanii altor sporturi, pt ca gusturile nu se discuta, nu-i asa?

    • Fanu lu bula spune:

      N-ai inteles mare lucru din comentarii. Asai?…
      Eu nu spun ca fanii altor sporturi au comentarii ”neprincipiale”.Ba mai mult si eu iubesc fotbalul si handbalul si comentez si acolo …cei drept mai putin. Eu il trimit pe bula sa scrie la alte sporturi pt. ca e clar ca el uraste baschetul, altfel nu imi pot explica de ce atata inversunare impotriva noului presedinte care in mod evident iubeste mai mult baschetul.Poate ii e frica sa nu echilibreze cumva bugetele pe sectii sau doamne fereste sa nu-si bage nasul pe la cheltuielile de multe ori nejustificate din handbal ( anul trecut numai pregatirile si deplasarile ”stafului” au costat cat jumatate din bugetul baschetului).Nu poti sa scrii atat de tendentios decat daca ai un interes. Pe vremuri stramosii nostrii spuneau ”DIVIDE ET IMPERA” eu zic mai simplu ”NISTE TARANI”.

  • Alin P. spune:

    De regula nu prea obisnuiesc sa fac comentarii, insa de data asta ma simt nevoit sa procedez ca atare. Oare mi se pare mie sau cele mai multe comentarii vizeaza de fapt barfele din tribuna sau „inteligenta” unora, decat jocul propriu zis de baschet? Ori site-ul acesta, la care intamplator colaborez cu mare placere, tocmai pentru echipa a fost facut. A noastra, a suporterilor, precum si a sportivilor. Indiferent ca e vorba de baschet, handbal, fotbal sau alta disciplina. Tot pentru asta am pus in practica si proiectul versiunii tiparite, pentru a fi cat mai aproape de fenomen, nu pentru a arunca cu oua stricate in cine ne vine noua in minte… Asa ca, hai sa ne revenim si sa fim putin mai fair-play. Va multumesc, o zi buna va doresc la toti cei care tin aproape!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.