RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Măruță se gândește ce farse ar putea face Pandurilor

/ 28 septembrie 2012

Plecat de ani buni din Târgu Jiul natal, moderatorul emisiunii Happy Hour de la Pro TV, Cătălin Măruță, nu-i uită pe gorjenii săi și le ține pumnii Pandurilor, cu ale căror ultime isprăvi din Liga 1 este la curent și pe care le salută cu bucurie. E drept, de la o vreme, mai are la inimă o echipă, cea a nașului Paszkany. În linia pe care o urmează și la emisiunea pe care o are la Pro TV, Cătălin Măruță a răspuns întrebărilor „Sport în Gorj”, pe lângă mult umor punând în răspunsurile sale și doze bine cântărite de diplomație.

Rep.: La un meci al CFR-ului ai fost în tribune la Târgu Jiu. Pe când și la un meci al Pandurilor?
C.M.: Oricând, cu cea mai mare plăcere. E echipa orașului meu… Am fost la meciurile celor de la Pandurii Târgu Jiu când eram la liceu….

Rep: Crezi că are Pandurii forța de a-ți supăra nașul și a câștiga campionatul?
C.M.: Nimeni ne-are forța de a-mi supăra nașul, fiindcă nașul meu nu e supărăcios, îi lipsește asta din ADN. Măcar să fie Pandurii în stare să-l supere în așa hal pe Arpy! Știi cum e, cu toții avem forța de a câștiga, dar mulți dintre noi se abțin, politicos.

Rep: După modelul Gigi Becali – Borcea, ar putea fi, în viitor, un alt duel naș – fin în Liga 1 între Cătălin Măruță și Arpad Paszkany?
C.M.: Eu sunt flatat că mă crezi Oracolul din Delphi, că majoritatea întrebărilor vizează viitorul, prognoza și ce-ar-fi-dacă. Dar recunosc, n-am avut timp să mă gândesc la duelurile viitorului. Dar, la câtă prietenie am adunat eu și Arpy, mă cam îndoiesc că ne vom arunca vreodată mănușa. Noi nu ne-am aruncat decât, cel mult, provocări de genul “unde mergem vara asta în vacanța?”.

Rep.: Ce jucător de la Pandurii îți place cel mai mult?
C.M.: Da, sigur, să-ți spun acum că-mi place Cutare, ca să mă urască toți ceilalti zece, plus rezervele, plus mamele și tații lor! Mie îmi place cel mai mult jucătorul care-și face datoria față de echipă, la momentul dat. Oricare ar fi el.

Rep.: Dacă-și va dori să joace fotbal, unde l-ai duce pe fiul tău? La Pandurii sau la CFR Cluj?
C.M.: Dacă va face fotbal, David va fi așa de bun, că Pandurii și CFR vor face licitație pentru el, ha, ha! Nu trebuie să-l duc eu, se vor bate singuri pentru el. Glumesc, desigur, David la juca la Real Madrid, normal!

Rep.: Cui din fotbalul românesc i-ai da cartonaș roșu?
C.M.: Cui i-ar da cel mai bun și mai corect arbitru din țara asta cartonaș roșu, i-aș da și eu. Rămâne doar să mă decid cine e cel mai bun și mai corect arbitru din țara asta.

Rep.: Farsele tale au devenit celebre. Te-ai gândit să faci vreo farsă cuiva de la Pandurii?
C.M.: Da, sigur, doar că nu pot să fac asta înainte de vreun meci, să nu scot omul din circuit. Poate mă așez în poartă la vreun penalty, m-am gândit serios la asta, ha, ha! Sau să fiu arbitru și să iau cele mai stupide decizii, până-i scot din minți!

Rep: Și pentru că tot am ajuns la mărcile înregistrate de Măruță, ai vreo întrebare „aMăruță” pentru Măruță?
C.M.: Da. „Și ia zi, Măruță, i-ai face o farsă vreunuia de la Pandurii?”.

Rep.: Ce le transmiți gorjenilor tăi?
C.M.: Gorjenilor? Să-și aducă aminte că Tudor Vladimirescu și pandurii lui și-au făcut o tabără celebră în București, de-atunci se și numește cartierul ăla Drumul Taberei. Poate se gândesc și Pandurii Târgu Jiu să-și ducă echipa în București! Multă baftă, sunt alături de ei, oricum!

 P.S.: Mutarea Pandurilor în București pare doar o dorință a lui Cătălin Măruță de a o avea mai aproape. Sau, poate, chiar are înclinații spre predicții și Pandurii vor juca pe Național Arena în Champions League!

 I-a avut pe panduri la Happy Hour

În 2008, atunci când la Pandurii era antrenor portughezul Joaquim Teixeira, Cătălin Măruță a avut invitată echipa gorjeană în emisiunea sa de la Pro TV. Popete, Vancea, Florin Stângă, Ilie Iordache sau Alexandru Pițurcă au participat atunci la o ediție a emisiunii Happy Hour după care au făcut și pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de Țigancă”. Vizita pe platourile Media Pro de la Buftea nu i-au priit lui Teixeira, care a fost demis la scurt timp după acest episod, Pandurii însă reușind în acea primăvară un parcurs extraordinar ce a condus echipa spre salvarea miraculoasă de la o retrogradare ce părea imposibil de evitat.

Surse foto: www.tvmania.ro și www.rimel.ro

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.