RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trupa lui Andrieș joacă în turneul de la Reșița

/ 16 august 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu va participa vineri și sâmbătă la turneul dotat cu Cupa Carașului ce se va disputa în Sala Polivalentă din Reșița cu participarea echipei gazdă, CS Caraș Severin, acelor de la U Transilvania Cluj și a echipei de Divizia A, HC Făgăraș.

„Este primul turneu de trei meciuri, cu echipe destul de bune, un turneu bun de pregătire în care întâlnim trei echipe care ne vor solicita să jucăm şi cu siguranţă obiectivul este să vedem unde ne aflăm din punct de vedere fizic. Rezultatele bune te încarcă pozitiv, îţi dau alt moral, așa că insistăm şi pe rezultate. Pentru mine nu au importanţă mare aceste rezultate, dar, pentru a prinde un psihic de învingător, trebuie să începem cu victorii. Putem câştiga două meciuri, iar la meciul cu Reşiţa vedem unde ne aflăm”, a declarat Liviu Andrieș despre obiectivele Energiei la turneul de la Reșița.

Energia nu are probleme medicale în rândul jucătorilor săi, echipa gorjeană urmând a se baza pe întreg lotul avut la dispoziție, inclusiv pe portarul sloven achiziționat recent, Rok Jelovcan.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.