RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Flavius Lăpuște a ajuns în cantonamentul Energiei

/ 9 august 2012

Ultima achiziție a Energiei Rovinari, extrema-pivot Flavius Lăpuște, a ajuns astăzi în cantonamentul pe care echipa gorjeană îl susține la Cheile Buții.

Jucătorul român, pe care antrenorul Slobodan Nikolic l-a dorit și acum îl și are pentru a întări poziția 4, a făcut joncțiunea cu noii săi coechipieri după antrenamentul de dimineață, iar în această seară va efectua primul antrenament, în sala de la Uricani.

„Jucătorii, individual, îi cunosc, dar nu știu cum vom fi ca echipă. Știu că Nikolic este un antrenor bun. Treaba mea este să muncesc. În rest, am ambiția ca măcar să terminăm mai sus ca anul trecut. Trebuie să fim optimiști. Este un campionat, care, cu șase străini în fiecare echipă, se va întări mai tare”, a declarat Flavius Lăpuște.

După primele patru zile de cantonament, unele în care baschetbaliștii echipei gorjene nu au fost cruțați de antrenorul Slobodan Nikolic, vor avea vineri prima zi liberă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.