RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă, back in business

/ 6 august 2012

După o absență îndelungată de pe teren, cauzată de fractura din meciul cu Steaua din urmă cu aproape un an, Cosmin Băcilă a făcut din nou parte din lotul Pandurilor la un meci de Liga 1.

Băcilă a fost rezervă la meciul dintre Pandurii și Ceahlăul, însă a rămas pe bancă până la finalul întâlnirii: „Am vrut să-i dau posibilitatea la această partidă să reintre în atmosfera echipei, dar îi mai trebuie ceva timp după o accidentare atât de gravă. Nu e foarte ușor să treci peste asta și să intri într-o competiție care cere foarte mult efort și presupune multe contacte. Nu știu dacă el este pregătit 100% să revină, dar am vrut să-i fac o surpriză și să simtă iar atmosfera de pe bancă, să capete încredere. Îl așteptăm să revină în lot cu șanse reale să intre în primii unsprezece”, a explicat Grigoraș decizia de a-l coopta pe Cosmin Băcilă în lotul pentru partida din runda a treia.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.