RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Trebuie să uităm ultimele 30 de minute”

/ 6 august 2012

Victoria contra Ceahlăului a fost considerată ca fiind meritată de Petre grigoraș, care însă spune că ultimele 30 de minute ale meciului trebuie analizate atent.

„Victoria era clară dacă am fi știut să gestionăm acel avantaj pe care l-am luat datorită jocului foarte bun pe care l-am făcut în primele 60 de minute. A venit accidentarea lui Mamele, nu am știut dacă trebuie să fac sau nu schimbare, mi se spunea, de pe margine că merge, că poate să mai stea, n-am făcut schimbarea, am primit un gol foarte lejer, le-am dat aripi adversarilor, au venit peste noi, și-au creat niște ocazii foarte clare și pot spune că am avut puțină șansă în unele faze. Rezultatul se putea întoarce cu toate că, per total, victoria trebuia să ne aparțină pentru că am practicat iarăși un fotbal bun. Trebuie să uităm ultimele 30 de minute. De fapt, pe acestea trebuie să le analizăm, pe acestea trebuie să le discutăm pentru că a fost o retragere deliberată, o delăsare, o atitudine mai puțin agresivă ce a condus la un joc mai plat. Trecem această perioadă de tratare cu lejeritate a jocului pe seama faptului că am avut 3-0, dar s-ar putea ca în alte meciuri să nu mai avem acest avantaj”, a declarat antrenorul pandurilor la finalul întâlnirii cu Ceahlăul Piatra Neamț.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.