RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Portarul Dragomir a părăsit Energia

/ 2 august 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a rămas fără portarul titular din ultimul sezon, Florin Dragomir luând decizia de a nu semna un nou contract cu gruparea gorjeană.

            „Mi s-a promis ceva de către domnul Gore Popescu. Mai multe nu mi-au convenit, dar în primul rând a fost vorba de bani. O altă echipă mi-a propus un contract mai mare și e vorba și de probleme familiale. Într-un fel, e bine că a venit domnul Maioreanu pentru că se luptă pentru băieți. Înainte nu a fost așa. Cu păcăleli nu se poate. Așa ne facem și noi că jucăm…”, a încercat Florin Dragomir să explice motivele plecării sale de la Energia. Acesta a adăugat că părăsește echipa cu regrete, dar nu se va retrage din handbal: „Îmi pare foarte rău că plec de la Energia, dar acum nu mai e cale de întoarcere. Sper ca viitorul meu să fie mai bun în continuare. Nu am să pun ghetele în cui, cât mai pot, o să mai trag”.

            Dragomir a dezvpluit că a avut o relație foarte bună cu banca tehnică a Energiei și că el crede că poarta echipei gorjene va fi apărată bine de Adrian Rădulescu: „Antrenorul a fost pentru mine ca un prieten, am putut discuta orice, atât cu Liviu Andrieș cât și cu Geamănu. Am avut o relație foarte bună. Le doresc băieților baftă și cred că vor termina între locurile 6-8. Nu rămâne poarta descoperită, eu am mare încredere în Pami”, a mai declarat Florin Dragomir.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.