RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș avertizează: „Nu e un meci facil!”

/ 2 august 2012

Antrenorul Petre Grigoraș se teme de meciul cu Ceahlăul și spune că ar fi preferat ca după cele două victorii din debutul campionatului să fi întâlnit unul din granzii Ligii 1.

„Nu e un meci facil. Cred că i-am convins pe băieţi că niciun meci nu e uşor. Simpla prezenţă nu îţi asigură cele trei puncte într-un meci. Sper să nu fie şi cazul nostru”, avertizează antrenorul pandurilor. Acesta spune că și-a studiat bine adversarul și îi cunoaște punctele forte: „Am văzut ambele meciuri. Cu CFR a arătat o echipă agresivă care s-a luptat pentru fiecare minge, cu un contraatac bun.Este o echipă cu jucători tineri, dornici de afirmare şi care chiar dacă au terminat sub noi în clasament nu am reuşit să-i învingem anul trecut. Statistic, Ceahlăul nu este o echipă de posesie. Se apără foarte bine. Înecarcă pe contraatac prin Constantinescu şi Stana. Nu este o echipă de posesie, nu e apropiată ca stil nouă. Sunt puternici, disciplinaţi, cu jucători tineri care au meciuri puţine în Liga 1. Nu mă aştept la un meci uşor, doar singuri ni-l putem face dacă jucăm la intensitate maximă”, a mai declarat Grigoraș.

Dacă echipa îi va asculta ordinele tehnico-tactice și jucătorii vor fi concentrați, Grigoraș spune că Pandurii poate ajunge la un punctaj maxim și după etapa a treia: „Vreau o victorie care ne pune într-o poziţie bună. Ar fi un debut fericit de campionat. Avem nevoie de mare sacrificiu, de mare angajament şi risipă de energie, nu întâlnim un adversar facil”.

Meciul dintre Pandurii și Ceahlăul Piatra Neamț este programat vineri, cu începere de la ora 21:30, pe Stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.