RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim: „Ne place să jucăm spectaculos”

/ 30 iulie 2012

Incert pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș din cauza accidentării suferite în primele minute ale acestui campionat, Maxim a fost totuși titular în meciul cu formația medieșeană și și-a ajutat echipa să obțină primul succes în deplasare din acest sezon.

„Am avut o săptămână mai grea, dar mi-am revenit, acum sunt bine şi acum sper să ajut echipa când are nevoie. Ne bucurăm că am început bine campionatul, că am luat trei puncte la Mediaş. Era un meci important şi ne-am dorit victoria”, a declarat Maxim după victoria cu 2-0 de la Mediaș a Pandurilor.

            Startul lansat al echipei gorjene nu-l face însă pe Maxim să-și piardă capul, tânărul fotbalist considerând că doar finalul campionatului va spune dacă Pandurii va fi o revelație sau nu și în acest sezon: „Sper să parcurgem acelaşi traseu de anul trecut, să jucăm din ce în ce mai bine, să jucăm mai bine ca anul trecut şi să terminăm cât mai sus. Luăm meci cu meci şi vom vedea la final dacă vom fi o revelaţie sau nu. Ne place să jucăm spectaculos, un fotbal ofensiv, să jucăm fotbal din plăcere iar la final se văd şi roadele”, a mai spus Maxim.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.