RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim: „Steaua e periculoasă oricum, și cu antrenor și fără antrenor”

/ 28 martie 2012

Venirea pe banca Stelei a lui Mihai Stoichiță nu este considerată un atu foarte important pentru echipa bucureșteană de către Alexandru Maxim, jucătorul Pandurilor considerând că forța Stelei vine din valoarea lotului de care dispune.

„Steaua e periculoasă oricum, și cu antrenor și fără antrenor. Oricine ar sta pe bancă, au jucători foarte buni. Au luat crema fotbalului românesc, au jucători foarte buni, foarte importanți, au demonstrat că au valoare și ne așteaptă un meci foarte dificil. Dar noi nu ne gândim la asta, încercăm să practicăm jocul nostru, să nu ne gândim la adversar și să dăm totul pe teren. Nu știu dacă schimbarea de antrenor este un lucru bun sau rău pentru noi. Vom vedea după meci. Pe noi nu ar trebui să ne intereseze ce e în grădina celorlalți, important e să ne pregătim noi cât mai bine în această săptămână, să ne concentrăm și să dăm 100% pe teren”, a declarat Alexandru Maxim despre felul în care Pandurii trebuie să contracareze valoarea mai mare a lotului stelist în meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu.

Maxim mai spune că își dorește ca după acest meci Pandurii să poată să se bucure de un nou succes, bucuria pentru succesul din tur fiind estompată de fractura suferită de Cosmin Băcilă: „În tur a fost o victorie a noastră umbrită de accidentarea lui Băci, ne pare rău pentru el, îi dorim să revină cât mai repede printre noi, dar trebuie să trecem peste aceste momente, să ne gândim că ne așteaptă un meci dificil. Până la urmă sunt doar trei puncte puse în joc și sperăm să o scoatem la capăt, să obținem victoria, pentru că este foarte importantă pentru noi”, a mai spus jucătorul adus în vară de la tineretul lui Espanyol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.