RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a învins Farul – UPDATE

/ 26 iulie 2012

Trupa lui Cătălin Trofin, aflată în cantonament la Mamaia, a disputat  un meci amical la Constanța, în compania Farului, meci pe care l-a câștigat cu 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost înscris de Davițoiu, în minutul 15, jucătorul Jiului finalizând cu un șut din interiorul careului constănțenilor. „Am făcut un joc bun, băieții s-au mișcat bine, au jucat cu ambiție având în față un adversar cu nume și am câștigat”, a declarat Cătălin Trofin pentru Sport in Gorj. Din păcate, echipa rovinăreană nu a fost ocolită de ghinion și atacantul Fotescu a părăsit terenul încă din timpul primei reprize: „Fotescu s-a accidentat la gleznă, ne-am speriat pentru că a spus că a simțit că i-a pocnit ceva acolo și ne-a fost teamă să nu fie vorba de ligamente. Am fost cu el la spital și sperăm să nu fie ceva grav”, a mai spus tehnicianul Jiului.

Farul Constanța – Jiul Rovinari 0-1 (0-1)

Stadion „Farul” Constanța

A marcat: Davițoiu (min. 15)

Farul:  Cernat – Băjan, Năstase, Stegaru, Sascău – Nicola, Buzea, R. Neagoe, Coteanu – Pîslaru, Pătulea. Antrenor: Ion Barbu.

Jiul: Turianu – Tudorache, Lăcătușu, Ahrițculesei, Neacșu – Nicolovici, Stanciu, Popescu, Davițoiu – Fotescu (min. 25 Bugă), Șoșoi. Au mai jucat: Nicolae, Vozaru, Martin, Nițu, Băloi, Văcaru, Costescu, B. Calotă, Mainerici, Zamfir. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.