RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dezertorul Melinte

/ 4 iulie 2012

Din cantonamentul Pandurilor lipsește încă un jucător, dar dacă în cazul lui Cardoso este vorba de un caz în care jucătorul are suportul clubului, de această dată dezertarea i-a supărat pe oficialii gorjenilor.

            Împrumutul lui Melinte de la Palermo la Pandurii nu mai este de actualitate după ce jucătorul a lăsat echipa gorjeană pentru Astra, iar Grigoraș îl acuză pe impresarul jucătorului: „Melinte nu s-a mai prezentat la echipă. Cel mai vinovat de situaţia creată este impresarul Ionuţ Chirilă. Jucătorul e dirijat de impresar, care am înţeles că îi e şi naş. Despre Chirilă am crezut că e om serios, dar dovedeşte contrariul. Ştiu că s-a semnat contractul, iar acum aud că jucătorul e prin cantonamentul Astrei. Pentru mine e subiect închis, nu mă aşteptam la aşa ceva, însă asta este situaţia. Chiar eu personal am discutat cu jucătorul şi impresarul de vreo 4-5 ori şi nu înţeleg ce s-a întâmplat. Eu sunt adept ca fiecare să-şi facă treaba pe părticica lui”, a declarat Grigoraș după ce a rămas fără una dintre achizițiile din această vară.

Problema nu pare a fi atât de mare pentru Pandurii, care are suficiente soluții în defensivă, acolo unde se poate baza la nivelul fundașilor centrali pe Viera, Rusu, Mamele, Rada și Cojoc.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Liviu spune:

    nu era cine stie ce dar daca mai era nevoie de inca o dovada a incompetentei minunatilor nostrii conducatori,care vand tot de la echipa si iau rebuturi liber de contract(acum sa fim sinceri cati din cei care au plecat de la echipa pe sute de mii au fost adusi liberi???? niciunul toti au fost adusi de la curtea de arges sau cumparati asa ca sa nu aud ca sunt mari scule de jucatori astia liberi si ca stafful nostru are ochi)grigoras lucreaza cu ce i se da …..mai marele nostru specialist in fotbal condescu si capusele de langa nu au nici un interes sa faca echipa….ca doar n-or fi prosti sa nu ia milioanele din jucatori si de la CEO pt cativa prosti care ii intereseaza de echipa doar sa fie buzunarul plin ca echipa se descurca asa mediocru mai o retrogradare mai o manarie …..mi-e rusine

  • alin spune:

    nu-i nicio pierdere…avem nevoie de jucatori cu caracter si valoare,nu de „sicilieni”.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.