RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sport în Gorj, acum și la chioșcuri

/ 3 iulie 2012

Săptămânalul Sport în Gorj a devenit de astăzi realitate. În fiecare zi de marți chioșcurile de ziare din Gorj vor avea în ofertă și un ziar dedicat exclusiv sportului gorjean.

Primul număr al săptămânalului Sport în Gorj vă spune unde se află brazilianul Cardoso în vreme ce coechipierii săi de la Pandurii sunt în cantonamentul de la Vosendorf, cine sunt jucătorii pe care Slobodan Nikolic îi vrea la Energia Rovinari, care sunt recordurile bătute de Grigoraș la Pandurii sau cine este jucătorul echipei gorjene care susține că are o familie pandură!

Sport în Gorj – Sport pur. Și simplu!

Comentează!

4 Comentarii până acum

 • dima viorica spune:

  va dorim multi ani de aparitii.Ne bucuram ca mai exista oameni de sport.Felicitari!

 • C. Radu spune:

  La multi ani, Sport in Gorj (print)!!!!!!!!!!!
  Exista oameni de sport dar si oameni in sport carora, cineva, trebuie sa le acorde o mai mare atentie. Si „tu” (SportinGorj – print) poti deveni acel cineva!!!!!! La multi ani si multe aparitii la nivelul performantelor sportive!!

 • Va multumim pentru aprecieri și încurajari și vă asigurăm că ele contează enorm pentru noi. Sperăm să ne ridicăm mereu la nivelul așteptărilor fiecărui cititor!

 • a fan spune:

  Foarte frumos , bravo !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.