RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sport în Gorj, de marți și în varianta print

/ 30 iunie 2012

Sport în Gorj v-a pregătit o surpriză. După ce v-a obișnuit să vă ofere zilnic cele mai proaspete știri din sportul gorjean pe www.sportingorj.ro, de marți veți avea posibilitatea de a cere la chioșcuri săptămânalul Sport în Gorj.

Cu un conținut diferit de cel oferit on-line, dar călăuzindu-se după aceleași principii, în săptămânalul Sport în Gorj veți găsi cele mai interesante analize, comentarii sau interviuri exclusive.

Pentru doar un leu și jumătate, de marți veți putea găsi la chioșcuri noul săptămânal Sport în Gorj, un produs la standarde ridicate, cu un layout modern și conținut incitant.

Sport în Gorj

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Laurentiu spune:

    Sincer,mi se pare o idee proasta.Un saptaminal de sport nu a supravietuit la nivel national. Nu vad cum poate face bani la nivel local(pentru ca profitul va tine pe piata).Deasemenea,nu vad ce puteti scrie in,cit?,8-12 pagini.Poate doar daca,ca in Fanatik,titlul si pozele sunt mai mari decit textul in sine.
    Va urez succes,cu toate ca nu cred.Bafta.

  • Lucian spune:

    Iti bati joc de site ul asta, daca tu crezi ca asa se face gazetarie, nu e posibil sa pui un articol la 3 zile.trebuie sa lucrezi mai mult, pune stiri zilnic.daca site ul se prezinta asa cred ca o sa vinzi vreo 5 ziare

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.