RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănașu: „În mod cert, vom înscrie echipa până pe 2 iulie”

/ 21 iunie 2012

Energia este o echipă care-și așteaptă finanțatorul, unul nou în acte, același în fapt. Necunoașterea bugetului și incertitudinea de la nivelul CEO afectează bunul mers al echipei, însă președintele secției de baschet a clubului Energia dă asigurări că echipa va continua să joace în prima ligă.

 Cristi Constantinescu

Reporter: Care mai este situația Energiei în acest moment?
Dan Cumpănașu: Situația echipei este foarte clară. Principalul finanțator, conform statutului, nu mai există. Așteptăm acum de la noua companie noii indicatori de buget pentru a vedea ce vom face în continuare.

Reporter: În privința lotului cu care vreți să mergeți mai departe ați demarat discuțiile?
Dan Cumpănașu: În principiu, am discutat cu toți băieții, inclusiv cu Porter Troupe, căruia sper săi fie bine unde s-a dus. Le-am spus că dorim să păstrăm lotul și în linii mari am primit de la ei acordul de a continua împreună.

Reporter: Care este situația lui Guțoaia?
Dan Cumpănașu: Am discutat și cu Adrian Guțoaia, am făcut asta chiar în urmă cu câteva zile, și eu i-am spus că vrem ca el să vină înapoi la Târgu Jiu, să joace pentru Energia. Noi am fost foarte mulțumiți de el, cred că și el s-a simțit bine aici și a fost mulțumit de felul în care a fost tratat de noi și sunt convins că el va reveni la Energia pentru sezonul viitor.

Reporter: Se apropie data limită de înscriere a echipei în campionat. Este cazul să avem emoții?
Dan Cumpănașu: Clubul Energia va activa în Divizia A și în sezonul viitor. În mod cert, vom înscrie echipa până pe 2 iulie și mi-aș dori ca până la acea dată să avem și, dacă nu bani în cont, măcar aprobarea verbală pentru bugetul echipei din partea finanțatorilor pentru turul campionatului.

Reporter: În afara cel care rămân, ați început să căutați și alți jucători?
Dan Cumpănașu: În primul rând ne dorim să îi păstrăm pe jucătorii pe care i-am avut, dar discutăm și cu alți băieți pentru că și plecarea lui Porter Troupe ne pune în situația de a mai căuta un jucător și pe acest post. Ne consultăm și cu antrenorul Slobodan Nikolic pentru a vedea de ce este nevoie. În perioada următoare va trebui să mai căutăm jucători pentru posturile pe care nu le avem dublate, ne mai trebuie un conducător de joc, un jucător pe pozițiile 4 și 5 și, acum, un jucător care să-l înlocuiască și pe Troupe.

Reporter: Să înțelegem că pe postul de antrenor este în continuare confirmat Slobodan Nikolic?
Dan Cumpănașu: Da, Slobodan Nikolic este confirmat în funcție, am discutat des cu el în această vacanță. El a mai fost pe aici și în urmă cu două săptămâni, să sperăm că nu s-a răzgândit între timp.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • rica spune:

    Pai cand sa facem si noi echipa ……..se intampla ca in fiecare an…..pleaca jucatorii ….n-avem buget ………bine ca avem suporteri patimasi si abonati …..ca in rest …….. .Ce va fi cu Louis acum ca Porter a plecat fiind cunoscuta prietenia care-i lega !?

  • abu spune:

    Probabil va pleca si Darby! Pana la urma nici nu sunt de condamnat. Sunt sigur ca Porter a primit o oferta peste ce putea obtine la Tg-Jiu (daca se mai face echipa).
    Probabil ne va aduce Nikolic iarasi vreo doi de Oluic si Kljaevic (scuze daca am scris incorect), ne enervam iarasi la sala (oare cati abonati vor mai fi?), pentru ca asa suntem noi gorjenii.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.