RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii, pierdere de nesurmontat

/ 30 mai 2012

Mihai Pintilii este o pierdere grea pentru Pandurii. Petre Grigoraş este sceptic că gorjenii ar putea găsi un înlocuitor pe măsură. 

După Gabi Matei şi Vlad Chiricheş, şi Mihai Pintilii a luat drumul Stelei. Plecarea căpitanului la Steaua lasă un gol imens la mijlocul terenului pentru panduri. Soluţiile din curtea echipei din Oltenia pentru postul de închizător, Adi Rusu şi Dan Nistor, nu sunt la nivelul aşteptărilor lui Grigoraş. Tehnicianul speră, totuşi, să descopere un nou Pintilii.

„O să vedem cum o să fie perioada post-Pintilii abia dupa ce o să începem şi primele jocuri din sezonul viitor. Dar, după mine, bine sigur nu o să fie… Ca şi în cazul lui Chiricheş, când s-a văzut pierderea unui jucător esenţial din echipă. Totuşi, întorcându-ne la prezent, e clar că va trebui să găsim o nouă soluţie pentru a completa golul lăsat de Pintilii, însă va fi greu. Momentan, la lotul pe care îl am la dispoziţie, Rusu ar putea acoperi doar teoretic postul de închizător, dar practic e cam greu. Nu mă pot dezice de filosofia mea de antrenor, acolo îmi trebuie un om care să poate face şi faza ofensivă, nu doar să rupă jocul şi să recupereze mingi. Ar putea, foarte bine, ca şi Nistor să fie o soluţie, dar să sperăm că până la urmă o să descoperim un nou Pintilii…”, a declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.