RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zilele Sportului în UCB

/ 28 mai 2012

În perioada 28-31 mai, în organizarea Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, va avea loc o serie de manifestări sub denumirea „Zilele Sportului în UCB”.

Evenimentul vrea să marcheze împlinirea a 20 de ani de existență pentru unitatea de învățământ superior gorjeană și va cuprinde întreceri de baschet, fotbal, atletism, handbal, dar și o interesantă seară de discuții, o „Agora” Sportivă ce va avea loc în Amfiteatrul din centrul orașului, joi 31 mai, de la ora 19:00. În cadrul „Agorei” Sportive vor fi prezentați sportivii universităţii, studenţi şi absolvenţi, şi premierea acestora, va fi făcută o incursiune în trecutul sportului gorjean, se vor prezenta mesaje ale reprezentanţilor UCB, ale autorităţilor locale, agenţilor economici, sportivilor şi oamenilor de sport și se va discuta despre locul sportului universitar în ţară şi în Gorj.

De luni, 28 mai, ora 16:00, vor începe înscrierile pentru competițiile de baschet, trei la trei, care se vor disputa între 28 și 30 mai. Tot luni va avea loc, cu începere de la ora 16:30, un meci demonstrativ de baschet cu jucătorii echipei U12 a CSS Târgu Jiu, urmând ca de la ora 17:30 să înceapă jocurile de streetbal pe diverse categorii.

Marți, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, va avea loc un meci de handbal feminin între ACS UCB Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu. Tot marți vor începe și întrecerile la fotbal, care se vor disputa pe terenul sintetic din cadrul Complexului Debarcader și care se vor încheia, miercuri, 30 mai.

Miercuri, de la ora 17:00, sunt programate cursele de cros, curse ce vor avea loc la categoriile fete și băieți, sub 18 ani, peste 18 ani și peste 35 de ani, startul în curse fiind dat de lângă Amfiteatrul din centrul orașului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.