RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Meciul cu Gazul i-a pus pe gânduri pe băieţi”

/ 8 mai 2012

După înfrângerea de la Galați, Pandurii trebuie să se trezească repede și să pregătească bine meciul următor pentru că joi vor evolua în fața unei echipe dezlănțuite, care atacă titlul pe ultima linie dreaptă, FC Vaslui fiind la doar trei puncte de liderul Ligii I.

În ultima etapă, FC Vaslui a pus în scenă în fața celor de la Gaz Metan Mediaș o adevărată demonstrație de forță învingând cu 4-0, victorie care le dă de gândit elevilor lui Grigoraș: „Ne aşteptă un meci extraordinar de greu cu Vaslui, i-am văzut cu Gazul, unde au făcut o demonstraţie de fotbal care te pune pe gânduri. Nu era nevoie de acest meci ca să mă edific asupra valorii şi forţei de joc a Vasluiului, o echipă cu compartimente echilibrate, cu un atac letal. Poate meciul cu Gazul i-au pus pe gânduri pe băieţii noştri, aşa că sunt sigur că vom avea o atitudine pozitivă la meciul cu Vaslui”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș.

Tehnicianul echipei gorjene susține că îți este greu să găsești unul sau mai mulți oameni la care să spui că pregătești un marcaj special: „Nici nu ştii pe cine să marchezi, unele echipe îşi iau măsuri pentru Wesley, dar apare Adailton, Temwanjera, Sânmărtean, Stanciu sau N’Doye. Jucători foarte buni, o echipă ce trebuie respectată. Sper să câştigăm, sper că nu vom pierde, am convingerea că nu vom pierde”. Grigoraș știe sigur un lucru, echipa vasluiană nu trebuie să fie lăsată să aibă ocazii de gol pentru că are jucători care știu să concretizeze spre deosebire de cei ai pandurilor, care au probleme la finalizare: „Vasluiul din patru ocazii îţi dau trei goluri. Noi trebuie să ne creăm vreo şase ocazii să dăm un gol. Dar ca să obţinem un rezultat bun trebuie să fim pragmatici, ce avem trebuie să marcăm pentru că nu ştiu dacă ne vom crea 6-7 ocazii. Dar 2-3 ocazii vom avea, aşa că trebuie să marcăm”, a concluzionat tehnicianul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.